2016. május 22., vasárnap

L. Marie Adeline - Titkok hálójában

S.E.C.R.E.T. 3


    A SECRET-trilógia várva várt befejező kötete 
Cassie Robichaud talán örökre elveszti élete szerelmét, miután Will Foret felfedezi, hogy Cassie a SECRET nevű titkos társaság tagja, amely valóra váltja a nők legvadabb erotikus fantáziáit. A lány új feladatokba temetkezve próbálja összerakni szétesett életét, és ebben a SECRET is a segítségére van, amikor egy utolsó, embert próbáló kihívás elé állítja. 
Solange Faraday, akit a média csak „a rettenthetetlen” jelzővel illet, sikeres és magabiztos újságírónő. Válása óta azonban fél újra elköteleződni. Cassie segítségével levetkőzi gátlásait, forró kalandokba bocsátkozik, és olyan veszélyeket is vállal, mint senki a SECRET eddigi kliensei közül. Vajon megtalálja az elvesztett boldogságot? És miután Will rájön, micsoda hibát követett el, vajon Cassie hajlandó őt visszafogadni? 
A SECRET-trilógia befejező kötete még szexibb, még forróbb, és még több meglepetést tartogat…

Libri, 2016
Erdeti mű: L. Marie Adeline – S.E.C.R.E.T.  Revealed

Emlékszel még Cassie Robichaud-ra, a New Orleans-i özvegyre, aki férje halála után lassan felfedezi saját szexualitását és az erotika örömeit? Nos, ez a történetének befejező része. – A könyvből származó értesülések szerint elfogyott a pénz amivel a vágyálmokat finanszírozták, szerintem ezt a történetet már nem volt hová tovább ragozni.
Amikor a trilógia első részét olvastam, nem sokkal a megjelenés után, arra gondoltam, hogy végre egy olyan könyv, ami esetleg gondolkodásra készteti az olvasóját, hogy felfedezze, hogyan is áll saját szexualitásával. Kitör az álszeméremből és szociális normákból, vagy marad az előítéletektől hemzsegő megfelelési kényszer szintjén? Netán abbahagyja a megjátszott orgazmusokat, amikkel a partnere egoját simogatta…
Aztán jött a második rész és a keserű valóság: Ha egy férfi élvezi a szexet és időben több partnere van, akkor ő a falu bikája. Ha egy nő vállalja fel nyíltan, akkor hű mekkora kurva! … még a könyvben is – igen, leírtam a ká betűs szót, nem káprázik a szemed. Mert ugye kettős mércével mérünk: van egy külön a férfiaknak, a teremtés koronáinak, akik egyszer, valamikor, felkerültek a piedesztálra és onnan hangoztatják felsőbbrendűségüket, és van egy másik mérce, amivel a nőket mérik és elítélik azokért a dolgokért, amik egy férfi esetében olyan természetesek. A rosszabb az amikor egy magát az erkölcs etalonjának tartó másik nő ítélkezik, anélkül, hogy saját kis világát elemezné előszőr és felismerné, hogy mennyire szánalmasan merev, kétszínű és képmutató…
No de elég abból, amilyen gondolatokat váltott ki belőlem ez a sorozat, térjünk vissza Cassie Robichaud-ra és természetesen New Orleansbe. 
Ugye, felfedezte saját szexualitását, mentoráltból mentor lett, hiszen a SECRET-nek hajt fel férfiakat, akik majd a fantáziákban partnerek lesznek, besegít mindenbe amire a társaság felkéri. S megtalálja a szerelmet is… hiszen Will minden köztes bonyodalom ellenére viszonozza érzéseit, csakhogy a férfi  értesül a SECRET-ről dobja Cassiet. Mindezt tudjuk az előző részekből. Azt is tudjuk, hogy a SECRET nem tizen-huszonéves ifjoncokat támogat és fogad tagjai közé, hanem érett nőket.
Ahogy az első részben megismertük a SECRET-et és Cassie vágyait, a másodikban pedig egy újabb nő fantáziáit váltják valóra Cassie kalandjai mellett, a harmadik, befejező részben is Cassie és a már jól ismert SECRET-tagok mellett színre lép az újonc: Solange Faraday, újságíró aki, a politikai korrektség jegyében színesbőrű és igazán gazdag szexuális fantáziával rendelkezik. Ebben a részben is további ízelítőt kapunk a férfiúi szemétségből: amíg bent vannak a társaságban és szexuális vágyakat teljesítenek, addig minden szép és jó, ha valamiért kizáródnak, akkor a SECRET tagjait nem épp hízelgő jelzőkkel illetik és ezt nyilvánosan is hangoztatják.
Ezen túl rengeteg erotikus jelenet, bonyodalom, féltékenység, csalódások és még több csalódás, néha vulgáris beszéd… és egy bazi nagy happy end. Amennyiben már olvastad az előző részeket, akkor körülbelül tudod mire várjál, bár ez a rész számomra már túl bonyolult volt… de hát ízlések és pofonok.
    Említettem? Nincs benne sérült lelkű dögös milliomos, sem pszeudo-domináns, lelkileg sérült szépfiú vagy irányításmániás macsó. Zseniális szegény lány sincs. Márcsak ezért is érdemes elolvasni.

A sorozat előző részei


1. S.E.C.R.E.T. A titkos társaság, Libri, 2013
Eredeti mű: L. Marie Adeline: S.E.C.R.E.T.

Férje halála óta Cassie Robichaud magányosan és szomorúan tölti mindennapjait. Napközben felszolgálóként dolgozik a New Orleans-i Café Rose-ban, esténként pedig egyedül tér haza üres lakásába. Ám az élete örökre megváltozik, amikor a kezébe kerül egy különös kis jegyzetfüzet, amit egy titokzatos nő felejtett a kávézóban. Egyre jobban magával ragadják a füzet lapjain rejtőző szókimondó vallomások, és a notesz végül elvezeti a S.E.C.R.E.T. nevű különös társasághoz, amelynek célja, hogy valóra váltsa a nők legtitkosabb erotikus fantáziáit. 
    Cassie hamarosan egy izgalmas utazás kellős közepén találja magát. Tíz mámorító kaland vár rá szívdöglesztő férfiakkal, akik felébresztik benne a szenvedélyt, és olyan élményekkel ajándékozzák meg, amilyenekben sosem volt része korábban. Az átéltek hatására egyre felszabadultabbá és magabiztosabbá válik, és végre arra is el tudja szánni magát, hogy igazán élni kezdjen. 
    Mámorító, felszabadító és szenvedélyes. A S.E.C.R.E.T. egy olyan világot tár fel előtted, ahol a legtitkosabb fantáziáid is valóra válnak!

2. Kettőnk titka, Libri, 2015
Eredeti mű: L. Marie Adeline - S.E.C.R.E.T. Shared

Cassie Robichaud magányos élete örökre megváltozik, amikor belép a S.E.C.R.E.T. nevű titkos társaságba, amely valóra váltja a nők legvadabb erotikus fantáziáit. A mámorító kalandok hatására végre rászánja magát, hogy igazán élni kezdjen… 
    Miközben Cassie férfiakat hajt fel a titkos társaság részére, új kliens érkezik a S.E.C.R.E.T.-hez, akit a gondjaira bíznak. Dauphine Mason harmincas, csinos nő, aki az olvasáson és zenehallgatáson kívül csak a munkájának él, és fogalma sincs róla, milyen szívdöglesztő tudna lenni. Cassie feladata felszítani a szenvedélyét és megtörni jeges szívét, de vajon sikerül neki? 
    Látszólag minden rendben lenne Cassie körül, de feltűnik egy vetélytárs, aki azzal fenyegeti, hogy leleplezi kettős életét a férfi előtt, akit mindketten szeretnek…