2016. március 5., szombat

Susan Mallery - Született játékos

A csodálatos Titan lányok 1


Jed Titan három lányának nem sok szeretetben volt része gyerekkorában. Most, felnőtt nőként is harcba kell szállniuk a családi vagyonért – no meg az apjuk elismeréséért. Mindent vagy semmit! – ez Jed jelszava, amelynek értelmében a legrátermettebb testvér kapja meg a teljes örökséget. Lexi jó eséllyel indul a versenyben, de ha három héten belül nem tudja visszafizetni a kétmillió dolláros kölcsönt, amelyet egy titokzatos befektetőtől kapott, hogy a szépségszalonját kibővíthesse, akkor búcsút mondhat mindennek, ami eddig fontos volt számára. Már épp elsiratná az álmait, amikor Cruz Rodriguez – aki az első férfi volt az életében, és aki az elmúlt tíz évben gazdag üzletemberré küzdötte fel magát – váratlanul mentőövet dob neki. De vajon ki az a névtelenségbe burkolózó férfi, aki el akarja venni Lexi üzletét, és aki borsot tör minden családtag orra alá? És ki lehet az a különös nő a közeli állatkereskedésben, aki rejtélyes képességei révén pontosan tudja, mi fog történni Lexivel?

Harlequin, 2016
Eredeti mű: Susan Mallery – Under Her Skin, 2009

Ó jajj! Indulhat a drukk, hogy megjelennek-e a sorozat további részei vagy sem? Mert természetesen ez is egy sorozat első része: magyar neve A csodálatos Titan lányok, az angol eredeti: The Lone Star Sisters.
A Texas államban játszódó történet szép, nyugis olvasmány, nem szükségeltetik nagy intellektuális erőfeszítés hozzá – Texas, de nincsenek benne cowboyok, nem terelnek marhát és még olajról sincs szó benne. Túl sokat nem szeretnék a fülszöveg mellé mondani, mert akkor már nem is kellene elolvasnod a könyvet. Annyit azért megsúgok, hogy a névtelenségbe burkolózó férfinek neve lesz és nem csupán Lexi-t pecézte ki magának, hanem az egész családot, de azt nem fogjuk megtudni mi motiválja a bosszúhadjáratot – elvégre van még három rész, hogy erre fény derüljön. Lexi különben nem Alexandra, hanem Lexington, de nem szereti, ha teljes nevén szólítják.
És van benne egy roppant jópofa vörös macskakölyök. Újabban szinte minden könyvben van valamilyen házikedvenc, vettétek észre?
Lexi története mellett megismerjük a Titan család többi tagját is, és ha egy picit is odafigyelsz, akkor kitalálhatod kiről és miről fognak szólni a további részek.
Igazi "nőcis" Susan Mallery könyv egy csipetnyi erotikával és rengeteg érzelemmel. Ha kezedbe kerül ki ne hagyd mert szórakoztatni fog.


A sorozat további részei (egyelőre angolul):

2. Lip Service

3. Straight From The Hip

4. Hot On Her Heels



Kis kedvcsináló, mosolyfakasztó:

Dana ekkor Lexi és Skye bokszzsákjára bökött.
 – Hát jó. Akkor képzeljétek azt, hogy a rohadék ráhajtott a kocsijával a vadonatúj Manolótokra! Most jobb?
 Lexi tényleg elképzelte, ahogy a védtelen, összetört cipő a garázs előtt hever, miközben a tettes, egy nagyképű, elviselhetetlenül arrogáns, Cruzhoz csöppet sem hasonlító fickó hahotázva elporzik a kocsijával. Olyan szép ívű rúgást vitt be a bokszzsáknak, mint még soha, és aztán még egy jobbos-balos kombinációval is megtoldotta a támadást.
Dana csípőre tette a kezét.
– Oké, nyertél. Mostantól fogva cipőkkel foglak motiválni titeket." 

(Susan Mallery: Született játékos, Harlequin Magyarország, 2016)