2018. szeptember 25., kedd

Sierra Cartwright – Megfeszítve


Donovan dinasztia 3



Végre elérkezett az idő, hogy Nathan Donovan is megtalálja élete párját, a Donovan dinasztia új része is intenzív és döbbenetes. Az Insomnia könyvek újabb taggal bővültek, Sierra Cartwrigth ezúttal is túltett magán. A Megfeszítve turné szeptember 23-27-ig tart.




Amikor a félelmet nem ismerő, hidegfejű Nathan Donovan lesz az új főnök, Kelsey Lane élete fenekestül felfordul. A multimilliomos tulajdonos állandóan maga mellett akarja tudni a lányt, ám az igényei ezzel még nem érnek véget.
Kelsey kerüli a romantikus viszonyokat, főleg az olyan fékezhetetlen és uralkodó férfiakkal, mint amilyen Nathan is. Idővel mégis úgy érzi, a főnök kitüntető figyelme és érzéki vágyakozása valamit lángra lobbantott benne, így olyan útra lép, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hitt.
A legfiatalabb és legmerészebb Donovan fivér hozzászokott ahhoz, hogy mindent megkap, amit csak akar. És most az okos, szexi Kelsey Lane-re vágyik. Hamar rádöbben, hogy ez a nő teljesen más, mint azok, akikkel eddig volt dolga.
Kelsey belemegy a vágyak harcába: befúrja magát Nathan bőre alá, és lerombolja a falakat, amelyekkel a férfi körül bástyázta a szívét. Mégsem biztos abban, hogy hajlandó megadni neki azt az egy dolgot, amit a férfi a legjobban akar…
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a vágy és a hatalmi játszmák világába, ahol a megérzések sosem hazudnak, csak pokolian nehéz hinni nekik.
VIGYÁZAT; BDSM SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.


Libri – Insomnia, 2018
Eredeti cím: Boss




“A korbácsolás látványa szinte életre kelt költészetnek tűnt.”*

Hosszas időhúzás után fogtam neki ennek a történetnek. Egyrészt – a sorozat előző részei ismeretében –, nem vagyok a szerző rajongója, másrészt, ha már a BDSM életformáról van szó, akkor a zsánerben senki nem übereli Tiffany Reiszt. Ő meglehetősen magasra tette a lécet az Eredendő bűnösökkel, minden más csak majmolás és amatőr próbálkozás.
Igen, a BDSM egy életforma, nem kizárólag deviáns szexuális preferencia, mint ahogy az aktuális főhős, Nathan Donovan van olyan kedves és több alkalommal is felvilágosít erről a történetben.
A szerző Donovan dinasztia sorozata három fiútestvér történetét meséli el – részenként egy-egy –, s indulásból furcsának találtam, hogy mindhárman a BDSM-hez vonzódnak, pedig a szexuális preferencia milyensége nem öröklődik családon belül, különösen, hogy egyik-másik Donovan más anyától származik. Azt is furának tartottam, hogy a négy Donovan testvérből a három fiú megkapta a maga történetét, viszont Erin, a család lánya nem, és igazándiból az ő történetére lettem volna kiváncsi, hiszen első pillanattól kezdve nyilvánvaló, hogy különös vonzalmat érez a milliárdos feltaláló-vállalkozó-zseni Julien Bonds iránt. Bár ha jobban meggondolom arra is volt célzás, hogy maga a nagy zseni is vonzódna a domináns-alávetett viszonyokhoz és a kötözősdihez. Nem hinném, hogy egy újabb Sierra Cartwright-féle sablonos történet kísértésbe hozott volna, ha a szerző hajlandóságot érzett volna Erin történetének megírására

“Julien a nő derekán nyugtatta a kezét, amiben Nathan felismerte a könnyed meghittség jelét. Látta, hogy nem csupán üzleti kapcsolatról van szó. És mivel úgy sejtette, hogy Bonds legalábbis beleszagolt a BDSM-be, úgy érezte, hogy némi birtokló gesztus is van a mozdulatban.” *

Maga a történet semmi újat nem hozott a sorozat előző két részéhez képest, csupán mások voltak a főszereplők és talán kevesebb hangsúly volt a történeten és nagyobb teret kapott az erotika.
Nathan Donovan és Kelsey Lane útja akkor kereszteződik, amikor Nathan a szokott kíméletlen stílusában bekebelezi azt a céget, amelynek alkalmazásában Kelsey áll. Annak ellenére, hogy a nő meglehetősen magas pozíciót tölt be a cég tulajdonosa mellett, és sok bizalmas információ birtokában van, a tranzakcióról csak akkor értesül, amikor az új tulajdonos birtokba veszi az irodáját.
S ha jobban átgondolom, akkor az erotikán kívüli cselekmény egy rosszul megírt munkahelyi zaklatás története, mert egy főnökönek igazán semmi köze a beosztottjai szexuális preferenciáihoz és magánéletéhez.

“Azt akarom, hogy büszke legyél rá, hogy az én dugós ringyóm vagy.” *

Ahogy már említettem, nincs új a nap alatt. Ez a történet is arról szól, hogy egy Donovan ivadék bevezeti vállalkozó kedvű partnernőjét a BDSM praktikák világába. Mi több, a Deviation nevű BDSM klubba is elviszi, melynek – minő meglepetés! – A Donovanok is társtulajdonosai.
Abszolút kiszámítható. Az első pillanattól lehet tudni milyen irányba halad a történet és mi lesz a végkifejlet, és még az előző részek epizódikusan fel-feltűnő szereplői sem hoznak semmilyen váratlan csavart. Igazándiból azért fogtam neki, mert arra vártam, hogy Erin és Julien talán nagyobb szerepet kap ebben a részben, és beszélhetünk róluk mint párról, de ez nem történt meg, csupán további utalások történtek Erin vonzalmára. Igazán meg kellene már tanulnom, hogy ne legyenek elvárásaim egyetlen könyvvel szemben sem…
Mindentől függetlenül kedvenc szereplőm is lett: Sinbad, a szomszéd hörcsöge, aki átlátszó golyójában a folyósón tartja edzésben magát. Ő igazán eredeti színfolt volt.
Aki az előző két részt kedvelte, ezt is fogja, aki meg nem, annak ez sem lesz nyerő. De különben is ízlések és pofonok…

* Sierra Cartwright: Megfeszítve, Libri – Insomnia, 2018






 Kapcsolódó bejegyzések:



1. Megkötve, 2016
Bind, 2015

2. Megláncolva, 2017
Brand, 2016



Ismerjük meg az írónőt! A megszokott módon, most is sorsolásra kerül a könyvből egy példány a turné végén, a kiadó felajánlásának köszönhetően. De ahhoz, hogy megnyerhessétek, helyes válaszokat kell adnotok.. Ám egy kissé eltérő módon, most a válaszokat nem a bejegyzésekben találjátok majd, hanem a google lesz a barátotok. :)
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



Melyik angliai városban született az írónő?






09/25 Betonka szerint a világ...
09/27 Cbooks