2018. július 20., péntek

Laurelin Paige – Chandler


 Fixed 5


Újabb kötettel bővültek a Libri Kiadó Insomnia könyvei. Laurelin Paige Fixed sorozatának ötödik részébe, egy újabb romantikus-erotikus történetbe merülhetnek bele a műfaj kedvelői.  Ezúttal a kötet címét is adó Chandler, a fiatalabb Pierce-fiú történetét ismerhetik meg az olvasók, a Blogturné Klub három bloggerét követve pedig versenybe szállhatnak a könyv három példányáért.



Jó vagyok az irodában tárgyalás közben, de még jobb vagyok a hálószobában. Sokkal jobb. Már az első találkozáskor lekerül a bugyi bármelyik nőről, akit falrengető orgazmusban részesítek, mielőtt beteszem a taxiba. Vagy akár három orgazmusban is. De többet nem kap, mert még tervezgetni kezdi a jövőt. Az nem nekem való.
Legalábbis eddig nem volt nekem való.
Genevieve Fasbenderig. Öt éve ő az első nő, akivel egy egész éjszakát szeretnék eltölteni. És ő az első nő, aki azt mondta nekem, hogy nem én vagyok számára az ideális, akárhányszor elégítem is ki. Ez a nő rámenős, merész és pokolian makacs, és nagyon magasra teszi a mércét.
De Genevieve Fasbender még nem tudja, mi vár rá…


Libri - Insomnia, 2018
Eredeti cím: Chandler



Nem vagyok a Fixed sorozat rajongója, sőt, az első három könyvét (Alayna és Hudson történetét) nem is kedveltem, bár akár jó is lehetett volna, ha nem olyan hosszan osztjuk azt a semmit, amit Hudson egy kötetben is el tudott végezni, a sorozat negyedik részében.
A sorozatnak magyar nyelven öt része jelent meg, de nem csupán ennyiből áll, hiszen tartozik hozzá két kiegészítő novella is, melyek egyelőre nem jelentek meg magyarul és a Pierce cégbirodalom alkalmazottairól szólnak. Sőt! már a boltokban van a trilógia hatodik része is. Bocs, de imádom leírni mikor a három részesre tervezett sorozat már épp a duplájánál tart, s a nyúlfarknyi szösszeneteket még nem is számoltam hozzá.
Azt is olvastam valahol – s milyen jó lenne emlékezni hol –, hogy a szezőnek annyira a szívéhez nőtt ez a történet, hogy Celia Werner is önálló kötetet kapna – mindjárt hármat is, hadd ismerjük meg a történetet az ő szemszögéből is. Ha időközben eszembe jut hol olvastam, akkor belinkelem, olvassa más is.
Most pedig beszéljünk egy kicsit Chandlerről, aki a Pierce család legfiatalabb gyermeke, epizodikusan már találkozhattak vele a sorozat kedvelői (meg azok is akik nem kedvelik a sorozatot, de olvassák) és halványan véleményt is lehetett alkotni róla: Chandler egy hedonista aranyifjú, egy lepedőművész, aki gyakrabban váltogatja a szexpartnereit, mint más a zokniját. Hudson és Alayna történetéhez képest már sok év eltelt, nekik rendezett családi életük van és természetesen Chandler is változott valamelyest, mert érdekelni kezdte az üzleti világ. Első sorban bátyjának szeretné bebizonyítani, hogy megbízható, hogy helye van a családi vállalatnál és az üzleti életben. De továbbra is egy lepedőrongyoló csődör és még büszke is rá - ez a túlzott önbizalom enyhén betegesnek is hatott.
S akkor egy puccos összejövetelen a sors összehozza Genevieve (Ginny) Fasbenderrel, akiről tudni kell, hogy egy dúsgazdag üzletember lánya és kicsit sem érdeklődik Chandler iránt, amíg meg nem tudja hogy a Pierce család tagja. Ennek azért fel kellett volna tűnnie, nem? 
Ginnynek amúgy is megvan a saját baja, mert bármennyire talpraesett és felkészült, apja egy szexsovén disznó, aki szerint egy nőnek nőies dolgokkal kellene foglalkoznia és semmi keresnivalója az üzleti életben, ezért mellőzi lányát és támogatja fiát. Nos Fasbender apuka nem lett a kedvencem, még akkor sem, mikor a történet végére belátja tévedését, elismeri, hogy lánya többre képes mint a reprezentáció és a jótékonykodás, képletesen hamut szór fejére és szánja-bánja bűneit.
Ez lényegében Ginny és Chandler kapcsolatának története, sok erotikával és még több üzlettel tarkítva, és annak, ahogy Ginny lassan felfedezi, hogy tulajdonképpen vonzódik a BDSM könnyebb fajához. S természetesen a család többi tagja is felbukkan a történet egy-egy pontján, különösen Hudson, tehát azoknak sem lesz hiányérzete, akik őt kedvelik. S az hiszitek sikerült megszabadulni Celia Wernertől? Dehogy! Nélküle és a kavarásai nélkül nincsen Fixed-rész.
Hogy milyen volt? Pontosan olyan, mint a Fixed sorozat többi része, sem jobb, sem rosszabb. Az viszont biztos, hogy nem unalmas és a romantikus-erotikus műfaj rajongói kedvelni fogják a történetet… meg hát ízlések és pofonok…






Mivel a történet a Fixed sorozat ötödik része, nyereményjátékunk is ehhez a sorozathoz kapcsolódik.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



Hányan vannak a Pierce-tesvérek? 




07.20 - Betonka szerint a világ…
07.22 - CBooks