2016. február 5., péntek

Borsa Brown - Maffia trilógia

 1. A maffia ágyában


Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet… a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem” – adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

BORSA BROWN lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

Álomgyár, 2013
Álomgyár, 2016 május - bővített, szenvedélyesebb új kiadás várható megjelenése

2. A maffia ölelésében


Aki az első részt szerette, ezt imádni fogja!
Suzanne, a szerelme és a Cosa Nostra elől menekülő angol lány New Yorkban rejtőzik el, azonban rá kell jönnie, hogy a saját érzései elől hiába próbálna elbújni. Sivár mindennapjaiból a Massimóval való váratlan találkozása ragadja ki, amelynek eredményeképpen ismét Szicíliában, a szenvedély és a félelem birodalmában találja magát
Vajon ezúttal mégiscsak happy enddel végződik a történetük?

A lánynak legelőször arra kell rádöbbennie, hogy a külön töltött idő alatt minden és mindenki megváltozott.
Ugyanakkor azt is megérti, hogy bármennyire küzdenek ellene Massimóval, őket összeköti a kémia, és talán valami más is
BORSA BROWN új könyve a vágyat veszi górcső alá, és arra a konklúzióra jut, hogy a végzetszerű vonzódás elől nincs menekvés, mint ahogyan a maffia öleléséből sem lehet szabadulni. A maffia ágyában érzéki jelenetekben bővelkedő, izgalmas folytatása nem fog csalódást okozni a rajongóknak!

Álomgyár, 2014
Álomgyár, 2016 július - az új, bővített kiadás várható megjelenése

 3. A maffia szívében

Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul…
Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?


BORSA BROWN trilógiájának befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával.

Álomgyár, 2015
Álomgyár, 2016 augusztus - az új, bővitett kiadás várható megjelenése


   Erről a sorozatról is ismét aktuális beszélni, hisz az idén a kiadó újra megjelenteti, érzékibb, bővített variánsban.
   Nekem nagyon tetszett a sorozat, mindnekinek csak ajánlani tudom, ezért nem is fogom a cselekményét itt szétszedni. Egyensúlyban volt a történet, az izgalom, az erotika, és véleményem szerint az irónő nagyon jól fel volt készülve "maffia-tudományokból", bár ezt nem nekem kell megítélni. Pontosan ezért nem értem miért kell bele több érzékiség és mi szükség van rá, mert gondolom maga a történet nem változik.
   El szeretném mondani, hogy a főhősnő (Suzanne) tökéletes jellemábrázolása az angol középosztálybeli fiatal nőknek. Egyszerűen brillians. Ha valaha is megfordult a fejemben, hogy abbahagyjam az olvasást és a sarokba vágjam a könyvet, akkor pontosan e nő miatt volt. Komolyan. Minden második oldalon újraszabtam volna a lökött liba pofázmányát a szeneslapáttal. A főhős, Massimo, pedig egy arrogáns disznó, de még mindig szerethetőbb mint a hölgy, aki egyszerűen csak buta. 
   Az új kiadás új borítóval jelenik meg. Kinek a pap, kinek a paplan, nekem a régi jobban tetszett - bár a harmadik rész borítója láttán Alissa Nutting Tampa című könyve jut eszembe -,   az új olyan tizenkettő egy tucat... 
   S ha valaki még nem tudná, Borsa Brown Vácott élő magyar szerző, de ne ezért olvassátok (vagy ne) a Maffia-trilógiát, hanem azért mert jó!