2020. június 28., vasárnap

Könyvmolyképző mustra – 2020 nyár (második)






Újabb címek, s melléjük borítótervek is kerültek fel a Könyvmolyképző Kiadó webshopjába, s ha a hírek igazak, akkor már a nyáron olvashatjuk őket, nem kell kibőjtölni a szeptemberre beharangozott nagy, össznépi könyves gyülekezést, ami vagy lesz, vagy nem a tetves vírus miatt.
Lehet lelkesedni és szurkolni, hogy minél hamarabb boltokba kerüljenek, mert a címek nagyon ígéretesek.




Colleen Hoover – Verity


Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja, amikor Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit.
Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét.
Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.
Egy egyedülálló romantikus thriller a New York Times bestseller szerző Colleen Hoover tollából.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Kategória: Kristály pöttyös
Eredeti cím: Verity



P. Dangelico – Romboló
(Szeretni nehéz 1)


Hogyan állj ki magadért?
Camilla DeSantis élete romokban hever. Hogy is lehetne másként nevezni azt az állapotot, amikor egyszerre veszted el a férjed, az állásod és minden vagyonodat? Nehéz időkben nagy a döntéskényszer, így mikor a megváltás egy kiállhatatlan alak képében jön – aki nem mellesleg az egekig magasztalt New York Titans kezdő hátvédje –, nincs más választása, mint elfogadni az ajánlatot, hogy bentlakásos nevelőnőként és tanárként egyengesse Calvin 8 éves unokaöccsének útját. Már csak annyit kell kitalálnia, hogyan fogja vissza magát minden egyes alkalommal, mikor lilára akarná pofozni a férfit, ami gyakran megesik.
Calvin Shaw-t egy fikarcnyit sem érdeklik a nők. Pillanat, pillanat, hadd fogalmazzam meg másképp: imádja a nőket, viszont jelenleg minden vágya az, hogy hagyják békén. Főleg miután kiderült, hogy a felesége – mára már ex-felesége – attól a pasastól terhes, akivel anno őt csalta meg. A probléma már csak annyi, hogy épp most fogadott a házába egy nőt. És fogalma sincs, melyik a nagyobb probléma: hogy megígérte, viselkedni fog, vagy az, hogy vonzódik hozzá.
Könnyed és romantikus. Sorsfordító és szexi. Adott két megtört ember, két sors és egy lehetőség.
Az utóbbi évek legtartalmasabb romantikus története.
Éld át!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Kategória: Rubin pöttyös
Eredeti cím: Wrecking Ball (Hard to Love, Volume 1)




Sarah J. Maas – Macskanő: Lélektolvaj


Selina tökéletes tolvaj.
Luke gondterhelt hős.
Gotham Cityben nem mindenki az, aminek látszik.
A #1 New York Times bestsellerszerző Sarah J. Maas mutatja be a felnőtté váló Selina Kyle-t, aki biztosan elrabolja az olvasók szívét az új, várva várt világszenzáció YA regényben, az akciódús és izgalmakkal teli Macskanőben!
Két évvel azután, hogy kijutott Gotham City nyomornegyedéből, Selina Kyle a titokzatos Holly Vanderheesként tér vissza. Batmant elszólítja egy fontos küldetés, így könnyű préda a város .
Mindeközben Luke Fox be akarja bizonyítani, hogy Batwingként képes segíteni az embereken. A Macskanőt veszi célba, az újonnan felbukkanó tolvajt, aki Méregcsókkal és Harley Quinn-nel portyázik. Emberére akadt volna?
Selina ádáz küzdelmet folytat: éjszakánként Batwinggel, napközben pedig a pokolian jóképű szomszédjával, Luke Foxszal. Vajon képes lesz-e végrehajtani a legfontosabb tervét, miközben a múlt egy darabkája veszéllyel fenyegetve a nyomába szegődik?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Kategória: Vörös pöttyös
Eredeti cím: Catwoman: Soulstealer



Brad Thor – Az idegen ügynök


Európát folyamatos rettegésben tartja a terrorizmus. Az Egyesült Államok drasztikus lépésre szánja el magát, a CIA-nek pedig egy különleges ügynökre van szüksége.
Scott Harvath minden szempontból a legalkalmasabb a feladatra, hiszen nem csak tapasztalt kém, de ex-SEAL kommandósként a harctól sem riad vissza.
A Kaukázus mélyén azonban az oroszok is bevetik saját különleges ügynöküket, és amikor egy amerikai fedett akció tragédiába torkollik Szíriában, minden nyom egy veszélyes brüsszeli informátorra mutat.
Ahogy egyre több támadás történik, és a terrorizmus már közvetlenül a Fehér Házat fenyegeti, Harvath élete legvezélyesebb küldetésében találja magát. Bécstől Brüsszelig, Máltától kezdve Jordánián át Szíriáig üldözi a leghatalmasabb gonoszt, akit a világ valaha látott.
Az idegen ügynök akciódús, fordulatos és izgalmas története egy pillanatra sem lassít a tempón, és újfent alátámasztja, miért is tartják Thort a „thrillerek mesterének”.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Kategória: Fekete macska regénytár