2017. április 11., kedd

Meredith Wild - Rád kattanva 4


Hacker 4


Blake üzleti ellenfelei ugrásra készen várják, hogy a karizmatikus cégvezető végre egyszer hibázzon. Sokan szívesen sárba tipornák a milliárdos ifjút, és van valaki, aki Erica ígéretes start-up cégén keresztül akarja tönkre tenni kettőjük törékeny boldogságát
Erica úgy érzi, végre nyugvópontra juthat az életük Blake-kel. De váratlanul a sajtó rászáll Daniel Fitzgeraldra. Megszellőztetik, hogy ő Erica vér szerinti apja, és kutakodni kezdenek a mostohafia, Mark halála ügyében. A lányt szüntelen gyötri a kétség, vajon ismeri-e a maga valójában a férfit, akit szenvedélyesen szeret, aki iránt olthatatlan vágy lobog benne, s akinek rövidesen kimondja a boldogító igent.


Libri, 2017
Eredeti mű: Meredith Wild – Hard Limit, Waterhouse Press, 2014



A sorozat negyedik része – nem is tudom minek mondom/írom ezt, mikor nyilvánvaló, rákattantunk kétszer, háromszor, négyszer. Majd valamikor rákattanunk ötödszörre is, mert Erica és Blake erotikában dúskáló szappanoperája természetesen nem ért véget még a boldogító holtomiglan-holtodiglan kimondásával sem.
Az előző rész megjelenése után azt írtam, hogy mindaz a cselekmény, amit addig leírt, egy kötet felébe is belefért volna és még mindig maradt volna hely az erotikának is. Most sem mondom másképp, bár az előző részhez, amikoris csak elméleti síkon osztották a semmit és szexeltek, most történik is valami. Sőt! Több dolog is történik.
Kezdetnek Sophia, Blake volt partnere nem adja fel, ismét magának akarná a fickót, s mikor nem jön össze, akkor bekeményít és többször be is tart. Pontosan tudja ki a gyenge láncszem a konfigurációban, hol vannak a gyenge pontok és oda céloz, nagyonis sikeresen.
Továbbra sem értettem meg, hogy mi is az a Clozpin nevű start-up cég amit Erica Blake pénzéből működtetett olyan egetverően sikeresen. Most már nem is kell megértenem, ugyanis visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy befektetőtől és eladja… rövid időn belül pedig pofára esik, mert megtudja, hogy ki és mi áll valójában a tranzakció mögött. Nem, nem Blake, de még hírhedt apukája sem… De semmi gond, ő már egy nagystílű befektető (jesszusom!) és lesz neki más vállalkozása.
S ezzel eljutottunk a harmadik dologhoz, ami történik: Daniel Fitzgeraldhoz, a politikus, nagyratörő apukához. Ahogy a fülszöveg is volt olyan szíves ezt a poént lelőni, a sajtó megszellőzteti kettejük családi kapcsolatát. Akik olvasták a sorozat előző részeit, azok témában vannak azzal, hogy Daniel Fitzgerald nem épp a hótiszta lelkéről és korrektségéről ismert. Hát a fagylalt most visszanyalt, és nem is a legfinomabb módon, hiszen Erica került a célkeresztbe.
Erica… Hát ő olyan maradt, amilyen volt, semmilyen fejlődést nem mutat semmilyen irányba. Butaságát és infantilitását szeretném naivságnak nevezni, de valahogy nem visz rá a lélek. De hát ez a történet fikció, az meg mindent megbír, úgy Erica páratlan szépségét és üzleti zsenialitását, a romantikus rózsaszín ködöt, mint az erotika keményebb határait feszegető szexualitást.
Hazudnék, ha azt mondanám kiváncsian és szívrepesve várom az ötödik, elméletileg befejező részt. Nekem ez az egész sorozat egyszer olvasós/átlapozós és felejtős, pontosan a terjedelme és vontatottsága miatt. Erotikus írások kedvelőinek ajánlott olvasmány… és hát az ízlések meg a pofonok…


A sorozat előző részei a Libri Kiadó jóvoltából: 

1. Harwired - Rád kattanva 1, 2015
Harwired

2. Rád kattanva 2, 2016
Hardpressed

3. Rád kattanva 3, 2016
Hardline



5. Hard Love - a sorozat ötödik, egyelőre csak angol nyelvű része. 
Magyar nyelvű megjelenésről, még incs infóm, de már csak nem hagyják abba a sorozatot a cél előtti utolsó száz méteren.