2019. november 19., kedd

Könyvmolyképző ősz-tél 2019 - sokadik


   Igazán nem panaszkodhatunk, mert eszméletlen mennyiségű könyv jelent/ jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában mostanság. A felhozatal nagyon színes, minden korosztály talál magának olvasnivaló, hogy a különböző zsánerekről már ne is beszéljünk.
   Már több bejegyzés is született a témában, s még több lenne, a a nyomda is bírná cérnával, mert további tervek is vannak, de valószínű, hogy ezek materializálódásával csak jövőre találkozhatunk. Akkor lássuk elméletileg mire is számíthatunk még az idén.
   Egy rázós történet, egy romantkus és egy klasszikus romantikus történet után Ashley Carrigan visszatért kedvenc műfajához és egy fantasy történettel örvendezteti meg rajongóit. On Sai (Varga Bea) egy könyve biztosan megjelenik (lehet az Artúr is), valamint két antológia is boltokba kerül.




Ashley Carrigan – Az oroszlán árnyékában
(Negin 1)


   Ami neked horror, az neki egy szokásos hétköznap este.
   Negin Belford egy titkos csapat tagja.Nyughatatlan szellemeket segíti át a másik oldalra, de közben fogalma sincs, honnan ered a képessége.

   Kicsoda ő? Mi ez a bámulatos hatalom, ami a vérében lobog, és egyre csak növekszik?
   Ezek a kérdések hevesen érdeklik a csapatot irányító szervezetet is, és minden eszközt bevetnek, hogy a végére járjanak.
   Egyik társuk halála után új tag kerül a csapatba, akinek fő feladata, hogy megvédje Negint a rosszindulatú szellemektől. A lány egyetlen porcikája sem kívánja George társaságát, bármilyen szuper katona is, és bármilyen igéző a szeme, lehengerlő a mosolya.
   De ahogy egyre több időt kell együtt tölteniük, már egyikük sem tagadhatja a köztük pattogó szikrákat.
   Vajon ki tette a csapatba a férfit, és milyen titkokat rejteget?
   Ahogy Negin képességei változni kezdenek, a helyzet bonyolódik, és a lány elveszít minden biztos fogódzót. Választania kell, hogy elfogadja a sors által kijelölt utat, vagy harcol ellene.
   Borzongás, szenvedély és egzotikus sumér mitológia egy lebilincselő történetben.
   Engedd át magad a sötétség ölelésének!


Kategória: Zafír pöttyös





On Sai – Álruhában
(Vágymágusok 1)


   Lehet barátság férfi és nő között?
   Szépvölgyi Rianna egy eldugott völgy grófkisasszonya, aki bogaras atyjával és zenész ikeröccsével él. Rianna férfiruhában van, amikor balszerencséjére találkozik Ras parancsnokkal, aki a hazaérkező hírhedt Kartal hercegnek gyűjt katonákat. Riannát összecseréli az ikertestvérével, és magával viszi. Ha rájönnek, hogy Rianna lány, kiirthatják felségárulásért a családját.

   Vajon sikerül visszacserélnie magát, mielőtt lelepleződik?
   De mit tegyen addig a férfiasan vonzó Ras, a magát mutogató jóképű Mort és a vad Lidérc közelében, ha a mágiája csalogatja a férfiakat? Míg a hercegre várnak, valaki vadászni kezd a csapatra. Rianna nem számíthat másra, csak az eszére, és egy hajmeresztő szövetségesre, miközben őket lesi a természet, ami hol a halálukat akarja, hol pedig illetlenül valami mást.
   „…amikor reggelente álmosan felnézel a tornyokra vagy megcirógatod a falat, az ember azt kívánja, bárcsak ő lenne a kezed alatt.”
   Éld át izgalmas és mágikusan érzéki kalandjait!



Kategória: Vörös pöttyös




Vágyom rád
(antológia)


   Az érzékiség művészete!
   Egy bársonyhangú utcazenész, aki dalaival nemcsak a lelkedet, a testedet ismegbizsergeti…

   Egy titokzatos tetoválóművész, aki csókjaival hagy perzselő jelet a bőrödön…
   Egy elképesztően vonzó escortfiú, akitől nemcsak életed legemlékezetesebb éjszakáját kapod, hanem annál sokkal többet is…
   Egy sikeres japán üzletember, aki csak a karjaidban engedi szabadjára saját vágyait…
   Egy vak virágkötőfiú, aki megtanít az érintés nyelvére…
   Tizenkét pikáns történet, ami elcsábít, és megmutatja az érzékiség megannyi arcát. 
   Tizenkét szenvedélyes alkalom, ami megdobogtatja a szíved, elakasztja a lélegzeted, és megtanít élvezni az életet.
   Az antológiában helyet kapott a Vágyom rád pályázat nyolc nyertes írása, illetve a kötetet tovább gazdagítják Róbert Katalin, Rácz-Stefán Tibor, Eszes Rita és V. K. Bellone novellái.
   Éld át az élet áradását!



Kategória: Rubin pöttyös




Gyöngyfüzér
(antológia)


   Ínyencségek kavalkádja!
   Különleges antológiát tart kezében a kedves Olvasó.

   A kötetben tizennégy népszerű vagy akár rajongásig szeretett szerző szórja kincseit a lábai elé.
   Már megszeretett és elsöprő sikert aratott, vagy akár vadonatúj regények világából gördülnek elénk a gyöngyök.    Szeretnivaló vagy épp váratlan és meglepő történetek lenyűgöző világokból, izgalmas szereplőkről.  Kiderül pár titok a főhősök előéletéből, de belekukkanthatunk más szereplők izgalmas sorsába is.
   A kötet egyszerre szól az írók korábbi táborához, akik örömmel tapsolják vissza a megszeretett regényhősöket. Nekik élvezetes csemege.
   De szívből ajánljuk új olvasóknak is, hogy ezzel a kötettel induljanak felfedező útjukra.
   Nekik önálló, önmagában érthető, lebilincselően sokszínű novellafüzér, ami mesterien formált kulcslyukon át enged bepillantást a regények hangulatába.
   Ideális kötet dedikációk gyűjtésére is.
   Gyűjtsd az élményt, élvezd a percet, gazdagodj minden történettel!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Kategória: Vörös pöttyös